Logitech momo kormányt szeretnék beállítani kamionszimulátorhoz!?!?!
Be lehet úgy állítani, hogy olyan legyen,mint a szervókormány? Autópályán nagyon zavaró, hogy a kormányom nehezen mozog, így rángatom a kamion kormányát a játékban.
Már az összes beállítást átnéztm, de semmit nem találtam.
Ha valaki segítene,megköszönném.
Kérdező vagyok.
Hiába kapcsolom ki szoftveresen a feedback-et, a kormányon alapból érződik, meg ugye hangja is van, amikor tekerem, tehát nehézkes. Arra lennék kíváncsi, hogy teljesen kikapcsolható-e a force feedback?
Na ne akarj átverni... :)
Ezekhez már nincs 12v-os tápegység? (amit a konnektorba kell dugni) Ha van akkor húzd ki, mert az csak a feedback-nek kell
Most vertem szanaszéjjel a momo kormányomat annyira felidegelt.
Egy gagyi szar az egész, ne vegyen ilyet soha többé senki. Műanyag trágya a belseje, lötyög mindene, javíthatatlan. A pedálokat 2 hetente kellett javítani, most a kormánykerék akadt meg, szétszedtem, le volt darálva a műanyag fogaskerekekről több fog. Két nagy fogaskereket egy kis fém hajtott, a fém ledarálta a fogakat.
Mérgemben földhöz vertem az egészet, soha többet nem veszek ilyet és mindenkit inkább lebeszélek róla. Nekem ez volt a 2. kormányom, de ilyet soha többé.
Na kiadtam a dühömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!