Mit gondoltok erről a billentyűzetről és erről az egérről?
Én nagyon bírom a számítástechnikát, csak hát eléggé 'alap'cuccaim vannak.(már ami a bill.-t és az egeret illeti)
A hangszóróm Genius, ezért gondoltam, hogy ezek is legyenek azok.
A klaviatúra Slimstar i220:
Az egér pedig DX-220:
Mindenképp vezetékes dolgokat szeretnék, viszont slim billentyűzetet. Adnátok tanácsokat, hogy esetleg melyik lenne még jobb választás?
Köszönöm szépen, akkor szétnézek még. Most, hogy megemlítetted az a4tech-et, mutatnék még egy billentyűzetet.: [link]
Ez kéken világít ha bekapcsoljuk.
Munkára vagy játékra vagy chat-elésre használod majd a billentyűzetet? Mert nem mindegy. A világítós billentyűzet szerintem bántaná a szemed, főleg hosszabb távon.
Én azt javaslom neked hogy kezdésnek válassz egy olcsóbb-egyszerűbb billentyűzetet, amolyan tesztelés célból. Így majd el tudod dönteni hogy mi az amiben az a billentyűzet neked nem felel meg-és e szerint már könnyebben tudsz majd választani.
Leginkább játékra, chatelésre használom. Azért szeretnék ilyesfajta billentyűzetet (slimet), mert eddig 2 billentyűzetem volt, de mindkettő nagyon hangos volt, és hallatszott, ahogyan gépelek. (ez elég zavaró volt, mert nagyon gyorsan gépelek)
A slim billentyűzetek pedig tudomásom szerint halkabbak.
Ez a világítós pedig azért jó szerintem, mert ki-be lehet kapcsolgatni a fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!