Intel Core 13-3225 BOX (s1155) VAGY Intel Core 13-3220 BOX (s1155)?
Annyi különbséget véltem felfedezni, hogy a 3225-ben Intel HD 4000 chip van, míg a másikba intel HD 2500.
Ez a két processzor közül melyiket lenne érdemes egy Asrock B75M-DGS alaplapra rakni? Van mellé GTX 560 2GB kártyám + 550W táp és veszek 8gb 1600mhz corsair ramot. Remélhetőleg vinné a mostani játékokat fullon ( Far cry3, ac3, bf3, blackops2 satöbbi újdonság )
Igen, egy Core i3-3220 3.3GHz akár egy Radeon HD7970 is kihajt. GTX 560 2GB-al még VGA limited is lesz.
Coolermaster RC K350 háznál az alaplapi tálcán kábeleknek kivágások találhatóak, miközben a tálca nekiér a hátlapnak szerintem ez rossz megoldás. Kábel menedzsment nagyon szűk. Inkább javasolnám a SHARKOON Vaya-t, vagy a Xigmatek Asgard Pro-t.
Azt nem állítanám, hogy rossz processzorok az FX-ek, de én inkább az intelt venném. Szerintem mire megjelennek azok a játékok ahol az i3 3220 kevésnek bizonyúl ott már az FX-es platformok is elavultak, olcsók lesznek. És azt sem kell elfelejteni, hogy az FX-ek több mint 100w-al többet fogyasztank. Ez csak a saját véleményem.
Köszönöm szépen a segítséget, összeszámolom mi mennyi és szerintem ezen a héten még megrendelem! Ebbe a házba elég a Chieftec 550 Wattos tápegység kábele? [link]
Láttam, hogy mások a tápegység kábelével bajlódnak, gondolom megkérdezem.
Nekem ilyen van FRACTAL Desing Arc, egy kicsit drága de nagyon szuper kis házikó. Házat nem kell minden évben venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!