Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék venni számítógépemhe...

Szeretnék venni számítógépemhez ssd-t és monitort, lehetséges?

Figyelt kérdés

Jelenlegi configom:

GIGABYTE GA-EP31-DS3L Alaplap

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz (2 CPUs), ~2.9GHz

Memory: 4096MB RAM (2 x 2GB KINGMAX klde88f-b8kx5)

Hard Drive: 447 GB

Asus EAH5750 FORMULA/2DI/1GD5 videókártya

Először is azt szeretném tudni lehet-e valamilyen ssd-t csatlakoztatni ehhez az alaplaphoz. Eddig nem nagyon érdekeltek a dolgok a géppel kapcsolatban, de most szeretnék kicsit jobban megismerkedni vele. Gondoltam újrateszem a gépet mert nemvolt már legalább egy éve és arra gondoltam veszek egy ssd-t bele és arra teszem fel a windowst. Nem szeretnék túl sokat költeni rá tehát olyan 32 Gb-osban gondolkodtam és ha linkelnétek olyat ami megfelelő azt nagyon megköszönném.

Második kérdésem az lenne megéri-e lecserélni ezt(acer al2216w) a monitort valami újabb full hd monitorra. Jó pár éves megvan már ez a monitorom gondoltam erre is ráfer egy csere. Új monitort kb. 30.000-ig keresnék lehetőleg full hd-t és ha linkelnétek ehhez is nagyon megköszönném! :)

Azt szeretném még tudni kb. mennyiért tudnám elpasszolni jelenlegi monitorom.

#monitor #hardver #SSD #számítógó
2013. jan. 1. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ebbe a gépbe én ssd-t nem ajánlok, de amúgy lehet rakni, és minimum 64gigásat vegyél, ha vennél.

Inkább a processzort, videókártyát kéne fejleszteni, de sajnos ezzel meg jön egy új lap is.

2013. jan. 1. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
nem olyan rossz ez a gép, ha nem akarsz vele a legújabb játékokkal játszani, elég. SSD-ből semmiképp se 32 Gb-osat vegyél, mert a win7 fél év alatt teleszemeteli a gépet, ami akár több is lehet, mint 30 giga. és az ciki. ráadásul nagyobb gépigényű programokat célszerű lenne az ssd-re tenni. fullhd monitort 30 ért nem találsz. min 22" de inkább 24" nál éri meg a fullhd, az meg 40000 ft tól indul( a minőségibb).
2013. jan. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!