Sapphire HD7770 elég neki egy 400W-os táp?
Figyelt kérdés
Codegen márka2012. dec. 31. 14:48
1/14 Rasta Joint válasza:
Minőségi tápegységből elég a 400W neki. Viszont ezt a tápegységnek csúfolt Codegent felejtsd el szerintem.
2/14 anonim válasza:
Ha mindenképpen új gépet akarsz venni rövid időn belül(1-2 nap/hét), akkor kösd rá nyugodtan.
3/14 A kérdező kommentje:
:(
nemár, még akkor táp is kell?
2012. dec. 31. 14:51
4/14 A kérdező kommentje:
oké akkor szóval rákötöm megölöm a gépemet és jöhet az új.
xD
2012. dec. 31. 14:52
5/14 A kérdező kommentje:
Na szóval viccet félretéve, milyen tápot ajánlanátok?
2012. dec. 31. 14:54
6/14 Rasta Joint válasza:
Mennyi pénzből? Amúgy egy FSP Hexa 400W alá ne igen add, ez 10 ezer forint kb. Ha esetleg találsz valahol - ma már elég ritka - FSP 350APN-t, az is jó és valamivel olcsóbb.
7/14 TOXIC. válasza:
Mellesleg a régi codegen-ek (ilyen 7-8 évesek kb) nem is voltak olyan sz@rok. Az én gépemben 6 évig volt, egy 400as Codegen, egy "gép-újítást" is átélt, (c2d, 9800gt ...), és működött, nem volt vele semmi baj. Igaz én is lecseréltem egy FSP Hexára a nyáron, viszont odaadtam egyik haveromnak, neki nem volt pénze másik tápra, és működik a gépe.
!Ettől függetlenül én sem ajánlom, lehet hogy csak szerencsém volt!
9/14 anonim válasza:
Azért nem kell azt a szemetet másnak ajánlani, mert neked nem nyírta ki a géped :D
FSP hexa 400ast ajánlom én is
10/14 TOXIC. válasza:
"!Ettől függetlenül én sem ajánlom, lehet hogy csak szerencsém volt!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!