Melyiket választanátok ebben az árkategóriában? Vagy esetleg más jobb?
a lenovo-t, megmondom, miért
itthon is van egy majdnem pont ilyenünk, csak nem 640-es hanem a 635-ös vkarival
kb ugyanaz a kategória, a másik meg nyilván az i7 miatt drágább, ami viszont teljesen de teljesen felesleges, mivel konkrét felhasználási területet nem említettél
officetólt mp3/video szerkesztésen át hd film nézésen keresztül a játékig ilyen olyan elolszlásban mindegyik
nem érdemes i7?
640 vagy a 635 jobb? notebookcheken megnéztem de nem igazán jutottam dűlőre vele
nem akarok kontárkodni, vkari témában nem vagyok túlságosan otthon, de szerintem lényegi kulonbseg nincs
ha valami prociigenyes(rendereles) dolgot csinalnal akkor esetleg de a jatekra tokeletesen kihajtja neked a vkartyat
Lenovo inkább (aban is Ivy Bridge -s processzor van ha gyengébb is de böven elég kel legyen)
.
i7 -et használni laptopban nem a legjobb megoldás jóval(!) drágább kategória ahol már érdemes i7 el veni
.
ha te szépen leterheled i7 et akor még ventis hütöpad sem fog segíteni hogy lehütse laptopot vagyis megsülhet
ha viszont nem használod ki akor meg minek az i7 bene?:)
persze nem törvényszerü de akik használják azoknak 100 fok körülire is felmegy terhelve
proci még birná de a többi hardver már nem biztos hogy torelálja leginkább pl. akkulumátor se
akor szintén minek a laptop?:)
vagyis ha erömü kel akor asztali gépet is kihozol enyiböl akár monitoral együt is
szóval ha ez a két laptop akor legyen i5
de persze ehez sem árt minimum egy ventilátorokal szerelt laptophütöpad (és nem valami legolcsóbb 1db miniventis...)
1 nagy ventis (20cm körüli), vagy több kisebb ha lehet 3db venti ami álítható is
5-10ezer forintos kb.
Tehát nem érdemes az i7-es proci.
Hűtőt minden képpen veszek.
Videókártyáról egyéb vélemény?
Más laptop javaslatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!