Mennyiért tudnám eladni vagy meghirdetni a gépem?
Figyelt kérdés
Vidikari: XfX Nvidia Gforce 9600gt 512mb
Ram: kingston ddr2 2gb 800mhz
Processzor: Intel Cored Duo E7200 2,53GHz
HDD: Samsung HD502 500GB
Alaplap: Asus P5QLE
2 dvd író és olvasó, és 1 cd olvasó/író
Tápegység: 450 watt
2012. dec. 30. 23:26
1/9 anonim válasza:
Alkatrészenként kb. 35-40 ezer körül lenne az ára.
2/9 anonim válasza:
Hát a vidikari nem játékokhoz fejlesztett és 512 gondolom ddr2-es a ramod gyengusz a proci 2magos de nem keresett a többi ugyahogy jó bár én asus-t utálom alaplapként mert enyém tropára ment de szeritnem ugy 50ezret megér vagy többet hirdesd és max alkudnak belőle!!:)
5/9 anonim válasza:
kb. 60 ezer forintot ér..
VGA 8K
Proci 12K
Ram: 2K
HDD: 10K
alaplap: 8K
3 optika: 10K
táp: 5K
gép ház: 3K
6/9 anonim válasza:
Névtelen tápra 5k?:O Szerintem legyen 1...
7/9 A kérdező kommentje:
2 darab Kingston DDr2 2GB
2012. dec. 30. 23:55
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
ez ténleg vacak árazás
12ezer a prociért mért?
enyiért 1155 ös G szériás pentiumot is kapsz netán még újonan is de használtan meg rengeteg válszték van senki nem fog egy 775 re enyit adni (csak aki nem tudja menyit ér)
.
és természetesen töbi árazás is erösen furcsa
9/9 anonim válasza:
Hardveraprodról néztem minden árat.. ott ennyit adnak az alkatrészekért.. Ha esetleg te jobban tudod akkor ne más válaszát fikázd, hanem írd le a helyes árakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!