Jó párosítás ez az alaplap ezzel a processzorral? és milyen videokártya lenne jó hozzá?
mennyire jó ez az alaplap [link] ezzel a processzorral? [link]
jó lesz ez gamer pc-nek? amúgy ebbe az alaplapban ha nincs integrált videokártya az azt jelenti hogy külön kell beszerezni? ha igen milyen lenne jó? és ebbe kell még külön hálózati kártya? csak mert nem értek hozzá...
Életed első szabálya: Soha ne vegyél Gigabyte cuccokat, hazavágják az egész gépedet.
Ez Gamer PC-nek nem lesz jó. Írd le mennyi pénzed van és milyen alkatrészek kellenek.
az a helyzet, hogy most akarunk egy normális pc-t összerakni, de csak kicsit értek hozzá. leírtam hogy eddig miket néztem, és így jó lenne szerintetek egyben? ha nem akkor mit kéne változtatni?
alaplap: [link]
processzor: [link]
ram: [link]
merevlemez: [link]
billentyűzet és egér: [link]
gépház: [link]
monitor: [link]
tápegység: [link]
azt tudom hogy optikai meghajtó és videokártya még kell. hiányzik még más? és videokártyát tudnátok javasolni max 35-ért? esetleg ez jó? [link]
Inkább ez:
Processzor: [link]
Alaplap: [link]
RAM: [link]
Merevlemez: [link]
Bill., egér: [link]
Ház: [link]
Monitor: [link]
A tápegységet mindenképp felejtsd el. Helyette:
A videókártya rendben, bár akkor is jól jársz, ha nem OC-t veszel, mert otthon is tudsz rajta húzni.
[link] Olcsóbb is.
Bocs, hogy mindenbe beleszóltam :D Remélem ez megfelelő konfig.
Boldog új évet Mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!