Ezen a konfiguráción lehet játszani?
3GB Kingston 1600Mhz Ram
AMD Phenom II X4 955 3,4Ghz
Nvidia GeForce GTX 550Ti
A mai játékokra gondolok, nem pedig a 10 éves Medal of Honorra. Például Battlefield 3,Far Cry 3, Hitman, stb.. Milyen fps értékeket produkálna? NEM töltöm le a játékokat és próbálom ki őket, mert hosszú órákba telne letölteni
konkrétan nem tudom megmondani hogy azok hány fps mellett futnának. itt egy teszt, ebben szerepel a GTX 550 Ti.
"5 mb-s nettel te elkezdenéd letölteni a 15Gb-os játékot? na ne röhögtess.."
Nekem még szarabb netem van, még is tudok várni, vagy teszteket nézni..
"5 mb-s nettel te elkezdenéd letölteni a 15Gb-os játékot? na ne röhögtess"
Akkor vedd meg eredetiben!
Utolsó +1!
Tuti fogsz rajta tudni játszani, ha mást nem gta 3-at :D
Sőt vicecityt is.
Amúgy emg tölts le egy kisebb játékot. Ami nem 1500000 gigabájt és akkor még lehet sikerül is kipróbálni egy játékkal.
Amúgy minek veszel gépet ha nem fogsz játékot tenni rá, mert kicsi a nted? Kiírod kérdésbe, hogy ki hol tart cod -ban aztán visszaírsz h akkor meghaltatok mer legránátoztad őket, vagy mi?:D Röhej!
Szedj le egy company of heroest(3-4GB) vagy egy total war 2-t ,kb 6GB és próbáld ki azzal.
Annó GTA4-et szedtem 2 napon keresztül,és mire felraktam nem működött..Mégis kivártam.
Ezek szerint megvan ez a gép.
Far cry3: 1440x900-ba high,0xmsaa,0xanti.30-40fps
BF: 1440x900 high,2xmsaa,4xanti,HBAO AVG: 40fps meglenne szerintem.
Hitman: Nem ismerem:
http://www.youtube.com/watch?v=EF6DCn0IeUQ
Full hd-ban gyengébb lenne far cry ill. BF-ben.
Far cry: 1920x1080 medium-high,0xmsaa,0xanti 25-40fps
BF: 1920x1080 mot láttam itt egy videót ahol csávónak ment ultran 2xmssa-val és 16xantival nem tudom mennyi fps-el de elég zavaros szerintem.
vecceltem, nem 5 megás netem van [link]
de igen, lusta vagyok leszedni.. teszteket meg nem nézek, eszembe se jutott
de legalább kiderült, hogy az 550Ti egy kalap sz*r. kösz skacok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!