Radeon 6450 HD 1Gbyte DDR3 videókártya jó?
Ha egy régi géped van, amiben irtózatosan gyenge integrált GPU van, esetleg az sem, és kellett egy olcsó kártya, hogy legyen kép, akkor jó.
Minden másra ott a MasterCard... izé egyéb esetekben nem tesz hozzá annyit az integrált teljesítményéhez, hogy értelme legyen megvenni. HD videó hardveres gyorsítását az is tudja, játékra meg ez is kevés.
Aham... Én inkább játékokat akarok tolni (pl. APB Reloaded, Call of Duty, Assasin's Creed...)
Szóval a progikat viszi?
Azt megmondom, hogy nem volt angyon olcsó!
Nem megy az APB Reloaded... Ez nekem nagy caslódás, de gondolom, hogy nem a Vidikártya a hibás hanem az 1 Gbyte RAM :(
Ezért is írtam ki a kérdést
Ez a kártya játékra NEM jó. Az ilyen Call of Duty-féle játékokat kompromisszumokkal elviszi. Az Assassin's Creed meg eszedbe se jusson. Ha meg még nagyon olcsó sem volt, akkor át is vertek vele. Ez egy 10 ezer forint alatti kártya.
LoooL
Pedig tolom az Assasin's Creed III -t :P
És egy Radeon HD6570 ?
1GB DDR3?
Egy kérdés: Mi az Up to 2.8GB HyperMemory Support 2GB Hyper Memory under Windows7 and Windows Vista with 4GB system memory.
Ez mi?
Az meglepő, mert valószínűleg a géped igencsak alulteljesíti a rendszerkövetelményeket:
A HyperMemory egy olyan szolgáltatás, amivel a videokártya a rendszermemóriából csíp le, ha kifogy a grafikus memóriából.
Ez ennél a kártyánál két szempontból is fölösleges. A rendszermemória borzasztó lassú, főleg ha így akarja elérni, és ez a kártya még 512MB memóriát sem használ ki.
Azt tudom, én is meglepődtem, de a lényeg, hogy fut!
A Radeon 6550HD 1GB DDR3 az jobb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!