Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI, Saphire, Gigabyte vagy...

MSI, Saphire, Gigabyte vagy Asus Radeon HD 7770 videókártyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy árban vannak, és inkább venném a minőséget. Melyiket ajánljátok?

2012. dec. 30. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Sapphire,v Asus Direct Cu -s én a többit elfelejteném..
2012. dec. 30. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Minőségben általában a Sapphire és az ASUS a legjobb, de a többinél is ritka a meghibásodás. Konkrét darabokat nem írtál, úgyhogy válaszd a legjobb hűtésű változatot.
2012. dec. 30. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is Saphire-on gondolkodtam, viszont az is a legolcsóbb, remélem nem a minőséget tükrözi.

Itt vannak, a HD 7770 darabokat nézzétek, picit le kell görgetni: [link]

2012. dec. 30. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a sapphire-t és az asus-t ajánlom! Én egy Sapphire HD7750 1gb gddr5 el rendelkezem és nagyon jól működik,szinte hangja sincs..ha játszok akár bf3 al vagy bármivel ami jól megterheli akkor sincs hangja, ajánlom a sapphire-t!
2012. dec. 30. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is Sapphire van csendes és hűvös (mondjuk VaporX-től nem csoda). Nincs rá panaszom.
2012. dec. 30. 12:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés. Alaplapnak melyiket ajánljátok? Nekem jobb volna a cel.ro-s. Fontos az USB 3.0, DDR3 1666 MHz, AMD proci, AM3+ socket és kb ennyi. Végülis mindkettő tartalmazza ezeket, itt asszem megint a név a gond...

[link]

[link]

2012. dec. 30. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
A kettő közül a 770G-s egy komolyabb lap, én azt választanám, de tulajdon az is két generációval ezelőtti lapkakészletre épít.
2012. dec. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!