Ha veszek egy AMD FX-8320 box processzort akkor ugye ahoz adnak hűtőventillátort ez nem elég neki, és ha nem akkor miért adnak hozzá gyenge hűtést?
Minden gyári hűtőnek tartania kell a hőmérsékletet üzemi szinten.
Olyan nincs,hogy alapbeállítások mellett nem hűt jól,ugyanis akkor nem forgalmazhatnák a box cpu-kat,vagy fel kéne tüntetniük,hogy nem elég jó a hűtő.
Ami baj lehet,az max az olcsó,nem jól szellőző házakban lehet,ott tényleg felmehet a hőmérséklet,de a cpu gyári hűtőnek még akkor is bírnia kéne,hogy ne mennyen fel 60 celsius fölé a proci.
Persze ezek csak alap,gyári beállítások mellett értendőek persze.
Akármilyen tuning már egyéb hűtést igényel.
Előző vagyok:
Amúgy gondolj bele,ha rosszak lennének a hűtők,és azzal lenne tényleg baj,akkor sok vásárlótól elesnének. Ugyanis a sok 4-5 ghz-es tuningos videósokon kívűl a legtöbb ember(köztük én is) alapjáraton,tuning nélkül is megelégszünk. Én nekem elég az fx-6300 asom 3.5 ghz-en magonként,ígyis megy minden ultrán.
Előző:
És nem hangos az alap ventilátor ?
Mihez képest? Egy ipari centrifugához képest olyan mint a tavaszi madárcsiripelés:D
Amúgymeg,akkora fejhallgatóm van,hogy teljesen takarja a fülem,szóval játék közben nem igazán veszem észre(egyszerse vettem észre,én szoktam néha levenni a fejest,hogy csekkoljam,megy-e egyáltalán lol pedig kemény játékoknál max fordulatszámon megy:D). Meg minden ház kérdése. Van ahol egy "advanced" ventillátor is néha zavaró tud lenni,meg olyan is,ahol a gyári hűtő is csendes.
Nekem ilyen házam van:
Egyik legjobb gamer ház,az árához képest:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!