Hogyan csinálják meg ezeket a 1080p hd videókat full grafikára felvett játékról?
Figyelt kérdés
milyen atom gépje van annak ki HD minőségben felveszi a Crisys 3 játékát?2012. dec. 29. 14:30
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg Capture Card-ja van.
2/4 anonim válasza:
Van erre külön célhardver is ami csak minimálisan terheli a rendszert pl. Avermedia Live Gamer HD így egy "átlagos" géppel is lehet rögzíteni a játékokat HD felbontásban.
3/4 anonim válasza:
Miért atom gép? Én Core2Duo 3,36GHz proci, 4GB RAM, 512MB Videókártyával rendelkezem, mégis 1440X900-as felbontásban felveszem neked full grafikán a NFS Hot Pursuit-ot. Pedig ez a konfig ezelőtt 4 éve volt 1 kiló. Azóta is jó. Értem én, hogy az 1440X900 az nem 1920X1080, de nem viszem, hogy egy olyan gép a mai világban többe kerülne másfél kilónál.
4/4 anonim válasza:
Amúgy egy 150k ba kerülő géppel már lehetséges de csakis AMD konfiggal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!