Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen ez a konfig?

Szerintetek milyen ez a konfig?

Figyelt kérdés

Van egy netbookom és nem vagyok nagy játékos úgyhogy egy ilyen gépet raknék össze magamnak:

-Videókártya: [link]

-Processzor: [link]

-Memória: [link]

A többi:Komplett gép

Asrock G41M-GS3 alaplap2 év év gar.

1 db 10,504 Ft

Komplett gép

FSP HEXA 400W tápegység2 év év gar.

1 db 9,588 Ft

Komplett gép

GABA 2936 számítógép ház

1 db 3,845 Ft

Komplett gép

Hitachi 500GB 16MB SATA2 merevlemez

1 db 14,062 Ft

Összesen: 37,998 Ft

Optikai meghajtó, monitor, egér, billentyűzet van. Tudom hogy az i5 proci túl nagy egy hd6670 mellé de ha már veszek egy gépet akkor egy modernebb procit rakok bele hogy azt ne kelljen legközelebbi fejlesztésen kicserélni majd másfél év múlva meg egy jobb videókártyát és házat fogok beszerezni hozzá. Szóval milyen?

2012. dec. 29. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenáron Intelt szeretnél, akkor egy i3+Radeon 7770-nel árban kb ugyanott vagy, csak sokkal jobban összeillenek az alkatrészek. Amit írsz, úgy a videokártya igencsak visszahúzza az egész gépet.
2012. dec. 29. 12:57
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Alaplapba nem jó a processzor

másik alaplapot néz

B75 ösök közül pl. LGA 1155 öst

10ezerért viszont csak H61 est kapsz...

2012. dec. 29. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚÚ basszus elnéztem az egész gépet meg az alaplapot is. Bassszus ezt a kérdést inkább lezárom és nyitok egy újat...
2012. dec. 29. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
:)
2012. dec. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!