Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire megbízható és jó...

Mennyire megbízható és jó márkának számít tápoknál a Codengen?

Figyelt kérdés

#tápegység #codengen
2012. dec. 29. 00:27
1 2
 11/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 "Hiprot linkelhetnél"

mármint ami jó szériából való és most "újonan" kapni boltban

2012. dec. 29. 19:06
 12/15 BM-Striker ***** válasza:

Attól hogy egy táp régóta kapható és még mindig jó neve van, az csak még megbízhatóbbá teszi a típust.

Azért írtam a régi GPS-t mert, így is jobban megéri mint egy Iarena. Még a 350-es is stabilan visz egy 125w-os tdp-jű 955BE-t és egy 6770 órajelén futó 6750-et, két hdd-vel és két ODD-vel, köszönhetően a 180+120w-os 12 voltos ágnak

CTG természetesen jobb azért az árért, de ettől eg Delta belű is ugyanúgy kiszolgál egy mai gépet ,mint egy 3-4 éveset, ami kb ugyanannyit fogyaszt, mit egy mostani, és jó eséllyel ég nem kell cserélni, a mai játékok futtatásához.

És az olcsó hipro-k legalább rendelkeznek feszültségvédelemmel, ellentétben a többi 10k alatti szarral.

Hogy egyértelműsítsem NEM ajánlottam 10k alatti tápot, csak azt írtam, hogy 10k alatt a Hipro- nég mindig jobbak, mint egy Codegen.

2012. dec. 29. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"Attól hogy egy táp régóta kapható és még mindig jó neve van, az csak még megbízhatóbbá teszi a típust. "

Elismerem, hogy elég strapabíró, bejáratott széria volt az, de:

Konkrétan ezekre igaz, hogy alacsony a hatásfokuk, éles túláram védelem, és nem is valami halkak.

"CTG természetesen jobb azért az árért,"

Ha újonnan meg CTG áron megy akkor nincs miről beszélni, nem látok olyan érvet ami mellette szólna(használt piacon viszont elég jó vételnek számítanak 5-6K-ért).

"És az olcsó hipro-k legalább rendelkeznek feszültségvédelemmel, ellentétben a többi 10k alatti szarral. "

10K alatt már van FSP APN is :) Ettől függetlenül a hipronál most a különböző típusoknál van kavar, sokan állítják, hogy az újabb kacatok semmivel nem jobbak mint a többi.

2012. dec. 29. 20:05
 14/15 BM-Striker ***** válasza:

Akkor ebben megegyezhetünk, bár nagyobb webáruházban mér régóta nem láttam APN-t 10k alatt(sajnos).

Ha lettek volna ipon/nál pcxnáé, akkor nem írtam volna a hipro-t(A 380w-os ez még az eredeti belsős, de tényleg több macera van a régi belsősök keresésével ,mint az megérné..)

2012. dec. 29. 21:05
 15/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Aminek örülni lehet hogy jósoljak valamit

ha Hipro ból elkezdenek gyártani és árulni nagyon jó félét alsókategóriába

akor 1-2ezerel drágábbak lesznek 5-7ezer helyett 8-9ezer akár tippre

.

ha pedig csak épphogy elfogadható minöségüt kezdenek forgalmazni

az meg 11-13ezer lesz hogy a nép vigye hisz drága már csak nagyon jó lehet

márka felárazás alapján

.

persze reméljük egyik árazási jóslatom se válki be hanem csak az hogy tán viszatér egykét szériában a kiemelkedöbb minöség

2012. dec. 30. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!