A mostani, Win 7-es notebookomba belerakhatom a régi Vistás laptopom winchsterét?
Elnézést, elég hülye kérdés, tudom. Kb. 3 hete ment tönkre az előző notebookom és a mostani, új 2 hete van meg. Nagyon fontos adatok vannak az előzőn, azt szeretném kinyerni a régi vincseszterből. Eddig annyira jutottam, hogy addig átrakom a mostani laptopomba a régi gép merevlemezét, kimásolom a külső merevlemezemre, aztán vissza minden és végül az új gépre rárakom az adatokat a külső merevlemezről. Namost, az lenne kérdésem, hogyha mégis belerakom a régit, akkor abból nem lehet baj, esetleg nem állítanám el magát a gépet? Remélem érthetően leírtam, ha valami nem tiszta, akkor kérem kérdezzetek, mert elég fontos lenne.
Köszönöm!:)
Köszönöm!
A régi 120 gigás, az új gépnél pedig alapból 750 volt, de azt kivettem belőle, a helyére egy 1 TB-os modell került. Van most egy 250 gigás C: (RENDSZER) és egy 750 gigás F: (ADAT 1) meghajtó, az F:-re fog kerülni. Nem kell a régiről minden, mert sok kép több helyen megvan, csupán a dokumentumok, néhány fájl és táblázat, pár jegyzet, a többi pedig kép, ami nincs meg több helyen, de ezek viszont nagyon fontosak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!