Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell kiszerelni?

Hogyan kell kiszerelni?

Figyelt kérdés

Üdv! Remélem tud valaki segíteni. Biztosan én nem vettem észre valamit és marha egyszerű, de tegnap másfél órát szenvedtem egy számítógépházzal, mert nem tudtam belőle kiszedni a vinyót. Egyszerűen nem jöttem rá hogyan kell. Hogyha valaki ismerné ezt a házat és szerelt már ilyet, írja már le nekem legyen szíves, hogyan lehet a vincsesztert kiszedni belőle, hogy ne kelljen lángvágót használnom. :-). Csavart nem igazán láttam benne, szóval valahogy máshogy lehet rögzítve. Előre is köszi.

A ház: T-system Miditower 40

Itt találtam képeket is róla: [link]

2009. aug. 25. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:

A nyitott gépháznál látszik hogy 4 matrica is van benne ami a ki- és beszerelés szemlélteti. Talán azok segíthetnek.

A házat nem ismerem, de ránézére talán az előlapot is ki lehet nyitni és utána előrefelé kijönnek a meghajtó valami kapocs vagy más rögzítés oldása után...

2009. aug. 25. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Rájöttem, bár nem a matricák segítettek.

Kompletten az egész ház műanyag elejét le kell pattintani és ott van egy kis ajtó, amit ki kell nyitni és két sínnel van beletolva a házba a vinyó. A két sín pedig kis lábakkal kapaszkodik a vincseszter furataiba. Nem semmi... azt nem mondom, hogy gyorsabban szerelhető, mint a hagyományos csavarozós gépház, de biztos tetszik ez is valakinek.

2009. aug. 25. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az újabb házaknál megszokott dolog, hogy nem csavarral rögzítik a meghajtókat, hanem egy műanyag izé van kétoldalt a winyótartón. Ha neked ilyesmi van akkor azokat a műanyagokat kéne eltávolítani előtte. (Esetleg ha egy képet feltennél a belsejéről valamilyen tárhelyre...)
2009. aug. 25. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült. Amúgy nagyon kényelmes megoldás lenne ez, csak nem mindenki jön rá elsőnek. Először én is káromkodtam mire kiszaggattam belőle:)

(előző hozzászóló)

2009. aug. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!