Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU...

Kamikaze17 kérdése:

ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU II mekkora ertekekre lehet feltuningolni GPU TWEAK programmal?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 02:04
 1/5 Tomi Bá ***** válasza:
Valamennyit biztos lehet, de ne várj tőle túl sokat. HA tuningolni akarsz vegyél egy GTX680/HD7970 Matrix kártyát. Na azt lehet cincálni.
2012. dec. 28. 02:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell azt annyira húzni, elég erős kártya. De ha mindenképp szeretnéd, feszültség emelés nélkül próbáld először, és furmark 3d-vel tesztelgesd, hogy mennyire stabil, mennyire melegszik, mekkora teljesítmény növekedést értél el stb. Mondjuk a DCU II nem nagyon fog melegedni :) Tán még feszültséget is adhatsz hozzá, ha instabillá válik, de szerintem fölösleges annyira megkínozni.
2012. dec. 28. 02:47
 3/5 A kérdező kommentje:
nem akarom kinozni csak minimalisan tuningolnam mert meg vagyok elegedve vele nagyon mindent szepen visz fullon amivel jatszani szokok
2012. dec. 28. 03:32
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Asus Afterburner ét elég lesz használnod szerintem

persze ha ez jobban tetszik te döntésedb de szerintem ez régebbi fejlesztés vagyis nem mai kártyákhoz let tervezve

de ha friss akore oké

2012. dec. 28. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:
a kartyahoz kaptam
2012. dec. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!