Milyen videókártyát ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Most rakom össze a gépem. Tudom hogy az integrált az nem alkalmas játékra. Vegyétek úgy hogy a pénz nem akadály és azt akarom hogy még assassin creed 3 szintű játék is könnyedén fusson rajta. Mit tudnátok ajánlani?2012. dec. 27. 20:11
21/26 anonim válasza:
Mint mondtam mégis csak számít a pénz, jelen információk birtokában azt mondanám kérd ki az itteni kollégák véleményét az egész konfigról, hidd el jobban jársz.
22/26 anonim válasza:
Mondtam,hogy ne úgy csináld,hogy X összeget költesz CPU,RAM,Táp,Alaplap stb,és még egy Y összeget VGA-ra.Úgy nem lesz arányos a konfig.
Összeraktam neked egy konfigot,majd megmondják a véleményüket róla.
pcx.hu
23/26 anonim válasza:
08:07
Ez 200k, neki meg még van 120k. Összesen 320k-ból kéne kihozni, én nem szólnék bele, mert a felsőkategőriás tápokhoz nem nagyon éertek.
24/26 anonim válasza:
Nem jól értelmeztem :)
pcx.hu - 320k! Láttam,hogy 1366x768as felbontásban akarsz játszani,ezért beletettem egy 21.5" IPS Paneles monitort.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget minden válaszolónak :)
2012. dec. 28. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!