Milyen mikrofonos fejest ajánlotok?
Figyelt kérdés
Vettem régebben egy noname sz*art ami nem működött már akkor sem mikor hazahoztam.Utána kicsit többet szántam rá vettem egy genius hs-04s-t ez kb 3-4 hónap alatt elromlott aztán vettem egy genius hs-05a-t és ez is elromlott csak a mikrofon rész volt rossz mind2-nél de már annyira felidegesítettem magam hogy nem akarok újat venni ha szar az is.Tudnátok mondani olyat ami megéri az árát?
És nem, nem hozzávágtam a monitorhoz vagy hasonló nagyon kíméltem főleg az utolsót ennek ellenére elromlott :/
2012. dec. 27. 17:59
1/3 anonim válasza:
Mennyiért?
tudok mondani egy 100 ezrest ami megéri az árát!
3/3 A kérdező kommentje:
Olyan 5k környékén ne sokkal legyen több mondjuk most nézek egy Trust Pulsar fülest ajánlották de ha valami más van esetleg ami jobban megéri azt is megfontolom...
2012. dec. 27. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!