Egy gamer pc-t össze tudnátok állítani olyan 140ezerből?
Játékra és 3d anmálásra tervezem és kéne bele 8gb ram .
egy videó kártyát már kinéztem ez mennyire jó bele amit össze raktok?
SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5
#10 én mondtam hogy kevés ez rá
hiába veszel ocsló 500W os tápot rosszabul jársz mint 400W as al
amugy megsugúm hogy böven elbirja 400W os Hexa és böven marad tartalék is benne
ha hangos lesz az gyári hiba illetve az hogy felsötápos a gépház igy hát minden meleg rámehet vagy legalábbis so ka tápra igy tulmelegedhet
a gond az hogy minden drága semmit nem kapsz oclsón vagyis ha kevés pénzed van nem a minöségen hanem a teljesitméynen kell sproolnod
Elég neki a 400W-s Hexa. Azért írtak 500W-t, mert vannak olyanok, akiknek gyenge minőségű tápegységeik vannak és csak névlegesen 500W-sak, de a felét is alig adják le, szóval ezért írtak 500W-t.
Tessék itt egy teszt, ebben láthatod, hogy az egész gép fogyasztása nincs 200W terheléskor egy HD7850-nel, szóval elég lesz a 400W-s FSP Hexa, jó minőségű tápegység, ennél lejjebb nem szabad adni.
#11 amugy hogy telejsitméynen sporolj ott egyáltalán ne ma tápra gondoltam akkor de persze azon is kell mint láthatod
hanem gyengébb proci gynegébb videokártya
de hát te döntésed minöségen is lehet sprolni csak roszabul jársz...
pcx en is ugy vásárolj kosárba téve
aztán összeszerelést is kosárba teszed (pl összerakóból is lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!