Intel (R) HD Graphics integrált videókártya helyett tudnátok mond valami jóval erősebb külső videókártyát?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék venni valami belsőt mivel laptopom van és nem igen lenne megoldható.2012. dec. 26. 21:20
1/7 Komplikato válasza:
Külsőt? Hááát.
Volt anno PCMCIA-s VGA notebookba, jellemzően nem terjedt el, nem tudok róla lenne ma Xpress Card VGA ... de lehet.
USB. Van USB-s megjelenítő külön és monitorba építve is. Ezek biztosan gyengébbek az Intel HD-nál.
Léteznek külső dobozok amik igény szerint 3D-re és számításokra is használható (pl. videótömörítés), de főként Apple gépekhez van és Thunderbolt csatolón keresztül megy, ami nem túl elterjedt PC vonalon.
Biztosan nincs a gépben MXM bővítő hely? (Mondjuk elég kicsi esélye van.)
2/7 anonim válasza:
Ezt vagy nem vagy csak nagyon drágán tudnád megoldani úgy, hogy teljesülnek bizonyos feltételek, szerintem mondj le ez irányú terveidről.
3/7 BM-Striker válasza:
Külső, ha jól tudom, csak néhany FS- és Sony géphez van.
4/7 A kérdező kommentje:
És az hogy néz ki? (bocs a hülye kérdésért nem vagyok szakértő :S )
2012. dec. 26. 21:41
5/7 anonim válasza:
Ha létezik is ilyen, ami neked kell, az biztos, hogy az árából kijön egy tisztességes gamer PC is.
6/7 szokejozsef válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Már nem túl aktuális a kérdés mivel kiválasztottam mindent egy eléggé erős géphez már csak a pénz kell rá :D De azért köszi :)
2012. dec. 28. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!