Lehet windows gépre IOS alapú operációs rendszert rakni?
Figyelt kérdés
Tehát lehete rakni apple alapu op rendszert pl snow lion mondjuk egy asua gépre?2012. dec. 26. 21:11
1/4 anonim válasza:
Jézusom!
Az nem windows gép, hanem PC és nem asua, hanem asus(gondolom)
Egyébként igen lehet, de MINEK?!
Másrészt, te úgysem tudod megcsinálni!
2/4 Komplikato válasza:
És az nem IOS hanem OSX. ;)
Amúgy biztos van PC-re Windows alá IOS fejlesztő készlet (SDK), de ha jól sejtem nem ez volt a kérdés.
Egyébként igen, lehet OSX-et tenni PC-re, főleg C2S és i7 alapú rendszerre, de teljesen illegális.
3/4 anonim válasza:
Bizonyos hardverekre lehet. Az ilyen OSX-es gépeket Hackintosh-nak nevezik, de elég bonyolult megcsinálni és sok utánajárást igényel, nem éri meg szvsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat az elirasokert tudom h pc vmiert eloszor ez jutott eszembe, asust elirtam es az osx nem jutott eszembe ezert irtam iost, tudom h az az ipadre podra es phonera van, bocsi
2012. dec. 26. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!