Az acernek vagy a samsungnak van jobb ultrabookja?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 18:59
1/3 anonim válasza:
Ezt így nem lehet kijelenteni, mind a kettőnek van jobb és gyengébb modellje is.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor úgy kérdezem,hogy a 2 gyártó közül melyiknek van olyan ultrabookja amit a másik gyártó jelenleg nem szárnyalt túl
2012. dec. 26. 19:02
3/3 Valor válasza:
Az utóbbi hónapokban én is ultrabook vásárlásán gondolkoztam, és rengeteg fórumot, tesztet, beszámolót olvastam róluk, valamint amennyit csak tudtam kipróbáltam MediaMarkt / EDigital helyeken, és végül megvettem egy Samsung Series 5 NP350-U3C ultrát Core i3 3217u-val.
Az Acer-ek általában drágábbak, mint a Samsung, de az összerszerelés minősége mindkettőnél elsőrangú, lévén hogy az ultrabook a laptopok prémium szegmense.
Szintén jó árban vannak a Fujitsu UH552 szintén IvyBridge-es változatai. (Ivy-s Core i3 fölé nem érdemes menni véleményem szerint, mivel a 17W-os TDP-ben nem nagyon férnek bele a TurboBoost meg hasonló finomságok, a hűtés nehézségeiből adódó throttling meg amúgy is visszafogja a teljesítményt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!