Nem nagyon értek a gépemhez többi lent?
Figyelt kérdés
van egy gépem amin volt egyszer windows 7 azon jó volt minden illesztő progi futott de tönkre ment az alaplap ,így vettem bele újat első alaplapon as rock volt most asus van benne a lényegre térek elvittem szerelőhöz ö felrakta az xpt azóta jól működik viszont nemrég kapott egy vírust és haverommal újra raktuk az xp videó kártyát tudtunk rajt frissiteni de hangkártyát nem valamit leblokkolja az adobe flasch playert meg ilyen fontosabbakat mint pl a google cromot letöltöm és telepittéskor errort ír ki igy videókat se tudok nézni semmitse a segitségeteket kérném ebben?2012. dec. 26. 12:15
1/2 anonim válasza:
Esetleg vírusirtó blokkolja vagy csak szar az XP. Ha nem a vírusirtó akkor rakjatok fel egy másik XP-t vagy Win7-et.
2/2 A kérdező kommentje:
értem
2012. dec. 26. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!