Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok ajánlani 25. 000-ig...

Tudnátok ajánlani 25. 000-ig szellős házakat?

Figyelt kérdés
Én egy ilyenre gondoltam: [link]

2012. dec. 25. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Coolermaster Elite 431 Plus-nál jobb ház szerintem nem kell.

[link]

Van előlapi USB3.0, jól szerelhető, masszív, jó anyaghasználat és szellős.

2012. dec. 25. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Cooler Master HAF 912 Plus / 922 ?
2012. dec. 25. 17:01
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Jobb nincs kérdésbelitöl 25 ért szerintem vagy csak hasonló. szóval ha van rá megveheted de lényegében ilyen ház ténleg egy extrémebb tuningos gépheź kel csak

és itt nem csak anyira gondolok hogy 4ghz re felhuzod alapfeszen a procit hobbiból hanem mindenel elszórakozol amit lehet tuningolni

.

de persze ha csak idötáló szelös ház kell sok évre akor is jó választás bár ahoz kevesebb is elég lényegében ha sose fogsz extrém dolgokat csinálni vele

2012. dec. 25. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy sima felhasználásra tényleg bőven elég lenne pl egy Cooler Master Elite Knight 350 is, ami kb 10-11 ezer Ft, esetleg bele rakni még 1-2 ventit kereszthuzatot csinálni.
2012. dec. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!