Norbi27 kérdése:
AMD Athlon II X4 740 3.2GHz FM2 Processzor JÁTÉKRA JÓ MI A VÉLEMÉNYETEK?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 11:52
1/7 anonim válasza:
hogy a viharba ne lenne jó nagyon pöpec CPU
2/7 anonim válasza:
IGP nincs benne így mindenféleképpen kell mellé VGA, de 18k-ért szerintem nem rossz vétel. A 6-7 ezerrel drágább FX4100 azért messze jobb választás lenne.
3/7 Rasta Joint válasza:
Az áráért megéri, egy megfelelő VGA-val mellette szépen lehet játszani:) Amúgy az FX-4100 valamivel jobb lehet, de azért nem fényévekkel. Amelyik játékhoz ez kevés, valószínűleg ahhoz az FX-4100 is az lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
ati radeon vapor x 5770 1GB DD5 MELLÉ?MELYIKET?MERT ALAPLAPOT AKAROK CSERÉLNI MEG ERŐSEBB RAMOT IS?
2012. dec. 25. 17:41
5/7 anonim válasza:
Én ezeket ajánlanám neked egy hatmagos cpu és egy lap
CPU AMD BULLDOZER FX-6100 3.3GHz sAM3+ BOX 3ÉV
24.578Ft+Áfa
Br:31.214Ft
ALAPLAP ASUS M5A78L LE AM3
13.743Ft+Áfa
Br:17.453Ft
Összesen: Br:48.667Ft
itt a websop is honnan rendelheted [link]
6/7 Rasta Joint válasza:
macilaci08:
Azért közel sem 1 árkategória a kettő. Gondolom a kérdezőnek csak ennyi pénze van rá, és amit te ajánlották - oké,hogy jobb - de több,mint tíz ezerrel drágább. A másik,hogy a VGA-ja mellé az Athlon X4 is bőven elegendő,így is inkább GPU limit lesz vele játékok közben.
7/7 anonim válasza:
fére értelmeztem a kérdést bocs mindenkitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!