JuhászDork kérdése:
Most kaptam karácsonyra ezt a számítógépet. Miért akad rajta a battlefield 3?
Figyelt kérdés
a gép adatai:
Pentium g620
4Gb ram
500Gb hdd
geforce gt 520 1 Gb vga.
140ezer ft volt a media markba.
2012. dec. 24. 22:08
11/25 anonim válasza:
Egy erősebb videókártya és menni fog.
12/25 anonim válasza:
De az is lehet azért akadozik mert minden Ultra Highon van vegyél le mindent Low-ra + kisseb felbontás ugy elvileg mennie kéne itt egyy gépigény a játékról ha full grafot akarsz oda kell min egy quad core [link]
13/25 anonim válasza:
Am meg szerintem se keseredj el egy jobb vidikari és egy élvezhető módon menni fog ezt a vga-t beszámítják neked és veszel nagyobbat
14/25 anonim válasza:
Ebből az árból 3x(!) ilyen jó gépet lehet összerakni.
15/25 BM-Striker válasza:
Vidd vissza, ha lehetséges, azzal az indokkal, hogy nem felelt meg a céljaidra és rakass össze egy rendeset pl az Ipon-nál (Mediamarkt-ban van úgy emlékszem visszaveszik az év végéig)
16/25 anonim válasza:
Hát ha ezt a configot 140-ért vettétek, (bocsánat a kifejezésért) jól átb*sztak.
17/25 A kérdező kommentje:
Igen 140 volt,szüleim nem nagyon értenek hozzá.
hát nem tudom mit szólnának ha most odamennék és mondanám hogy kuki az ajándékuk.... biztosan kiakadnának.
az utolsó előtti gép az enyém.
csak hát az a helyzet hogy nem is tudok bele új vga-t rakni,mert ha leszedem a gép oldalát akkor ugrott a garancia.
2012. dec. 25. 01:11
18/25 anonim válasza:
Én büszke lennék a fiamra, ha lenne annyi esze, hogy szól, ha "átbaszták" a szüleit, azaz engem. :D
19/25 A kérdező kommentje:
na jó, majd reggel szólok nekik. hátha el tudják intézni hogy 27.-én visszavigyük és visszakapjuk az árát. csak hát akkor megint a régi gépem lesz, 2 ghz-s procival megy 256Mb-os vdeókártyával.
2012. dec. 25. 01:22
20/25 anonim válasza:
De ha visszakapjátok a pénzt, írsz megint ki egy kérdést, összerakunk egy configot és megvan az öröm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!