Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nekem olyan problémám lenne a...

Nekem olyan problémám lenne a wifivel?! (többi lent)

Figyelt kérdés
ha akarok kapcsolodni egy wifihez azt írja ki hogy hitelesítés... aztán azonosítási problémákat vagy mentva , wpa védelemmel ez miért van?
2012. dec. 24. 20:04
 1/2 djhell ***** válasza:

Hello!

Szerintem a wifi hálózat jelszón kivül még MAC szűrővel is el van látva. Ezt én is használom, hiszen nagyon hasznos. Ez abból áll, hogy te hiába tudod egy wifi hálózat esetleges jelszavát (ha van), nem tudsz csatlakozni, mivel az általad használt eszköz alaplap száma nincs az engedélyezett eszközök közt. Ha a saját wifis routeredhez akarsz csatlakozni, akkor ird le a gyártó és a tipus nevét és segitek beállítani, azonban ha máséhoz próbálnál csatlakozni, sajnos nem kivitelezhető anélkül, hogy felvennéd a kapcsolatot az ottani rendszergazdával :)

2012. dec. 27. 15:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2012. dec. 29. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!