NVidia geforce GTX 660 2gb ddr5 videokártyához mit szóltok? Bővebben lent.
GTX 660:
2 gb ddr5 stb aki ismeri szeretném meghallgatni véleményét.
Vagy mást ajánlana, az miért lenne jobb stb(e körüli árkategóriában, vagy megérné inkább esetleg 10-20 al többet költeni másikra ami sokkal jobb ennél)
Szóval ilyesmikre gondolok :)
Ja meg annyit, hogy itt a bit ami ennél aszem 192, az mennyit számít, van e különösebben nagy jelentősége.
Remélem tud valaki eszmecserézni, ötletelni. Köszi
"Én mindent amit mondok rossz ha aszt mondom kék az ég tinektek mondhatom akkor is azt fogjátok mondani ,hogy zöld"
Nem jó a példa. E szerint te mondod a jót mi pedig csak azért is ellenkezünk. Na ez nem igaz, te írsz faságokat, az meg természetes, hogy nem adunk neked igazat. Azon meg elgondolkozhatnál, hogy kb senki nem ért veled egyet, akkor mindenki hülye vagy csak te?
"Na nézzük Hart2-es mondj eggy Vga-t lássuk te mit ajánlanál."
Ez nem egy verseny, ezt fel kéne fognod. Amúgy GTX 660 vs HD 7870 vitában a HD 7870-et egyértelműen.
"Ami felül van az az erősebb vagy ami alul?"
A TPU-s tesztnél? Minél magasabb a % a teljesítmény grafikonon annál erősebb a kártya. Mondjuk erre abból si rájöhettél volna, hogy ha a GTX 690 van felül és a GT 520 alul akkor melyik lehet....
"Nem értelek :D"
Nem is vártam el, hogy azzal a 2 bittel megértsd. Arról van szó, hogy te linkelted a hwcompare féle összehasonlítást, erre írta a kolléga(jogosan), hogy ezt inkább hagyd, nem jó összehasonlításra. Erre te kezdted el, hogy mi a f@szért kötekedik, meg hőbörögtél itt.
Erre írtam, hogy hagyja rád mert olyan kis elmés vagy.
"szerintem a gtx 660 nál maradok,"
Ez az összegzés, de ajánlott átolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!