Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidia geforce GTX 660 2gb...

Anakreon kérdése:

NVidia geforce GTX 660 2gb ddr5 videokártyához mit szóltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

GTX 660:

2 gb ddr5 stb aki ismeri szeretném meghallgatni véleményét.

Vagy mást ajánlana, az miért lenne jobb stb(e körüli árkategóriában, vagy megérné inkább esetleg 10-20 al többet költeni másikra ami sokkal jobb ennél)

Szóval ilyesmikre gondolok :)

Ja meg annyit, hogy itt a bit ami ennél aszem 192, az mennyit számít, van e különösebben nagy jelentősége.

Remélem tud valaki eszmecserézni, ötletelni. Köszi

2012. dec. 24. 15:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
Én mindent amit mondok rossz ha aszt mondom kék az ég tinektek mondhatom akkor is azt fogjátok mondani ,hogy zöld
2012. dec. 24. 21:51
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem Biztos. Szerintem meg mindkettőben van igazság.
2012. dec. 24. 21:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Na nézzük Hart2-es mondj eggy Vga-t lássuk te mit ajánlanál.
2012. dec. 24. 21:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Am meg valaki elmagyarázhatná ezt a grafikont mert k**vára nem jövök ki belőle. Ami felül van az az erősebb vagy ami alul?
2012. dec. 24. 22:12
 25/30 anonim ***** válasza:

"Én mindent amit mondok rossz ha aszt mondom kék az ég tinektek mondhatom akkor is azt fogjátok mondani ,hogy zöld"

Nem jó a példa. E szerint te mondod a jót mi pedig csak azért is ellenkezünk. Na ez nem igaz, te írsz faságokat, az meg természetes, hogy nem adunk neked igazat. Azon meg elgondolkozhatnál, hogy kb senki nem ért veled egyet, akkor mindenki hülye vagy csak te?

"Na nézzük Hart2-es mondj eggy Vga-t lássuk te mit ajánlanál."

Ez nem egy verseny, ezt fel kéne fognod. Amúgy GTX 660 vs HD 7870 vitában a HD 7870-et egyértelműen.

"Ami felül van az az erősebb vagy ami alul?"

A TPU-s tesztnél? Minél magasabb a % a teljesítmény grafikonon annál erősebb a kártya. Mondjuk erre abból si rájöhettél volna, hogy ha a GTX 690 van felül és a GT 520 alul akkor melyik lehet....

2012. dec. 25. 10:03
 26/30 anonim ***** válasza:
:D Én is a 7870-est ajánlottam te meg a másik gyereknek azt montad "elmés a gyerek hagyd rá"...Nem értelek :D
2012. dec. 25. 16:17
 27/30 A kérdező kommentje:
hm :D szerintem a gtx 660 nál maradok, de még ha ugyhozza a keret nézek még jobbat... most ugye kispórolni nem akarok azt szerintem hülyeség egy gépnél, inkább költök rá + 30-40 et, és akár kétszer olyan jobb...
2012. dec. 25. 16:33
 28/30 anonim ***** válasza:

"Nem értelek :D"

Nem is vártam el, hogy azzal a 2 bittel megértsd. Arról van szó, hogy te linkelted a hwcompare féle összehasonlítást, erre írta a kolléga(jogosan), hogy ezt inkább hagyd, nem jó összehasonlításra. Erre te kezdted el, hogy mi a f@szért kötekedik, meg hőbörögtél itt.

Erre írtam, hogy hagyja rád mert olyan kis elmés vagy.

"szerintem a gtx 660 nál maradok,"

[link]

Ez az összegzés, de ajánlott átolvasni.

2012. dec. 25. 16:39
 29/30 Szfvarboy23 válasza:
Ember vegyél konzolt PS3- at. jobban jársz és szebbis olcsóbb is. Mai napig nem értem mi értelme gépen gamelni.
2013. febr. 15. 15:20
 30/30 anonim válasza:
Ajánlanám a GTX 760-at és a radeon r9 270x-et izmos kártyák,de a 660 se rossz!
2014. ápr. 24. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!