Mi a véleményetek erről a gépről?
Figyelt kérdés
Én állítottam össze, holnap rendelném, gépházam (ATX), monitorom van :)
Milyen felbontáson tudom majd játszani az újabb játékokat?
Jó az a processzor hűtő ?
2012. dec. 24. 12:43
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Milyen processzorhütö leirod nevét?
mert mobilon mivel túl nagy a kép alig veni ki neveket
nagyjából jónak tünik így homláyosan:p
2/5 A kérdező kommentje:
Cooler Master Hyper 412 Slim RR-H412-16PK-R1 processzor hűtő, sajnos csak 17ezrem lenne rá, ez edig 15ezer körül mozog, szerintem jó lesz, húzni csak icipicit akarom , ha meg nem akkor is legalább jobban fog hűteni :)
2012. dec. 24. 13:07
3/5 anonim válasza:
Jó lesz, viszont, ha csak játékra kell, akkor vegyél egy FX 6100-at és egy jobb VGA-t. Így beleférne a HD7950.
4/5 anonim válasza:
Én rendelnék hozzá egy SSD-t is.
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
(Inkább akkor FX6300
viszont nemtudom be e férne árba egy szép 7950 is (tehát nem csak egy alsóhangos vagy referencia)
persze ha cpu hütön sporolnál:P igazából ez már komolyabb tuninghoz is elég kel legyen mármint nem 100-200MHz hez...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!