Mi romlott el? (Kérdés rövid)
Sziasztok!
Nemrég vettem egy konfigot, és nem működik normálisan. Az első észrevételem, hogy képtelen újraindulni. Nem megy windowsból, de a reset gombbal sem. A másik, hogy játék közben csinál olyat, hogy kikapcsol, se kép, se hang, de a gép még mindig megy, proci/gpu hűtő pörög, minden működik, nem volt forró egyik alkatrész sem. Semmi sem melegedett túl, minden 50 fok alatt volt. A másik, hogy nem volt képes szabályozni a procihűtőt, ezt időközben megjavítottam.
Mi lehet a gond?
EZEN KÍVÜL MINDENKIT FIGYELMEZTETNI SZERETNÉK HOGY SOHA NE VEGYEN GÉPET IPONNÁL, MERT EZ LESZ AZ EREDMÉNYE!!!!!
Pedig állítólag letesztelték, amiért még pluszba fizettem is...
Konfig:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz
Ati Radeon HD78950 1GB GDDR5
8GB DDR3 RAM
AsRock N68C-GS FX
FSP hexa 550W
" EZEN KÍVÜL MINDENKIT FIGYELMEZTETNI SZERETNÉK HOGY SOHA NE VEGYEN GÉPET IPONNÁL, MERT ...."
ez a jó hírnév megsértése,és ha beperelnek ezért a mondatodért,akkor ma Magyarországon,bármelyik bíróságon meg is nyerik a pert ellened,aminek lehet olyan következménye,hogy fizess nekik pl 100 000 ft kártérítést,
"A másik, hogy nem volt képes szabályozni a procihűtőt, ezt időközben megjavítottam. "
Nem kapcsoltál ki valamit,amit nem kellett volna?
550es HEXA nincs,csak Raider.
Amúgy meg nem az ipont kellene fikázni, lehet a te beállításaid cseszték el az egész rendszert.
#3 +1
És többi válaszra is +1
neked kérdezö meg egy -1 minimum... :D
.
Amugy mi az a HD 78950?
Becsúszott egy 9-es, HD7850 a kártya. Nem csesztem el semmit, mostmár normálisan állítgatja a procihűtőt. Az nem lehet bajos. Már 4 gépet vettem iponnál, mindegyiket 3x kellett visszavinnem, szerintem érthető a felháborodásom.
A táp, megnéztem, tényleg 500 watt
Alaplapot meg ha megnézed látod hogy ténleg nem támogatja procit
.
nemtudhatjuk milyen hiányoságai voltak elözö gépednek is
vagy lehet hogy te vagy a halszerencsés aki elözöekkel gyári hibásakat fogott ki, ez van...
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!