Milyen VGA kártyát vegyek? Paraméterek lent:
A gépem procija AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
Alaplapról fogalmam since, EVEREST a névre Unkown-t ír ki, nekem úgy rémlik, hogy valami MSI, bár az azonosítóban ATHLON van(VIA Chrome 9 HC IGP 256MB integrált VGA-val, de még a COD4 sem fut rajta)
A korábbi videokártyám egy Sapphire x850 GTO volt, aminek a zúgásától nem lehetett meglenni, alaplapcserénél csak integrált ment bele. Olyat szeretnék, ami viszonlag erős, de halk is, kb 10-20e körülre gondoltam. Ezt a kettőt néztem ki:
AZ MSI-hez oda van írva, hogy 3D támogatás nincs, de fogalmam sincs, hogy mi az. Továbbá nem tudom, hogy ezeken van e pixelshader, mert a Sapphireomon volt már egy csomó új játék, ami ennek a hiánya miatt nem futott. Sajnos nem nagyon értek a témához. Mivel a gépet tanulásra is használom, fontos, hogy halk legyen a vga. Szerintetek?
és ez??
nem tudom eldönteni, hogy mia fontosabb, a magasabb memória, a magasabb sávszélesség, vagy hogy DDR5-ös legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!