Ez az én gépem és ebbe mit kellene a legjobban venni hogy a játékokat jobban vigye?
A Crysis 2 az 1360x768-as felbontáson ULTRÁN megy ha az árnyékok Magasra vannak véve.Nincs DX11 és Nagyfelbontású Textúra sem.
Monitorom:LG Flatron W1946 Max:1360x768!!!
ALAPLAP: GIGABYTE GA-M720-US3 AM2+
PROCI: AMD Phenom X2 545 3.00GHz
VGA: ATI RADEON HD 4830 512
RAM: 2GB 1066MHz DDR2 GEIL ULTRA
HÁZ: Sharkoon Scorpio 1000
TÁP M-Tech 600W Pontosan most nem tudom
MEGHAJTÓ: NEC DVD+/-RW
WINYÓ: 320GB SAMSUNG SATA-2
Ti mit ajánlotok?
Ha Érdekel ekkor vettem:2009.12.15
Javaslat:
AMD Phenom II X4 965 még elmegy az AM2+ba
Radeon 7770
És minimum még két giga ram
Esetleg a gyári hűtőt lecserélheted ha nem bírod hallgatni a hajszárító hangját.
Tápot nem ártana csrélni, ha lehet , pl egy FSP Hexa 400-ra.
Cpu-ból egy Deneb (Phenom II x4 9**) vagy egy Thuban(Phenom II x4 9**T ,Phenom II x6 1***) belemenne, de ezeket ma már nem annyira érdemes venni
Memória kevés, 4gb kéne , viszont DDR2- venni nem éri meg.
Videókártya: HD 7700, a monitorodhoz tökéletes
Igazából nincs komolyabb gond a gépeddel, viszont mindent kéne benne csréni, ha cserélsz, és eladni egy az egyben a mostanit, és abból venni egy újat, viszont videókártát bővíthetsz.
Vagy, használtan veszel 2gb ramot, egy Phenom II x4/x6-ot és újonnan egy HD7770-t
Ui: Cserélj tápot
A 2.válaszolónak.
Amúgy nincs semmi hangja a gépemnek játék alatt sem.20-30cm-re van tőlem és egyáltalán nem hallom szinte.És amúgy köszönöm.NA várjunk egy kicsit most akkor X4 vagy X6-ig lehet belerakni?Én úgy tudom hogy X4-ig??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!