Érdekelne, hogy mi nem hajtja ki a videókártyát?
Hát valami értelmesenb táp jobb let volna inkább de ha nemhalt be rendszer töle akor mindegy (majd egyszer késöbb akor:P) viszont 10ezerért mást nem igen tudtál volna venni aminek névleges/leadott Watt ja ilyen nagy
.
9650 az nagyon gyengécske proci ma már valószinü ez valamenyire viszafoghatja
.
viszont szerintem AMD Driver el lesz gond
biztos minden jól be van álitva hogy 2GPU t használjon?
.
és ez a furmark mikori? be van álitva bene hogy 2gpu t kihasználja?
legújabb AMD driver van fent?
és egyéb dolgok felvanak frisitve?
minden tápkábel rajta van videokártyán?
ha van valakinek egy komolyabb típusú tápja akor kiprobálhatod
meg ha alaplapodba belemegy valami Phenom II x4 akor azzal is kiprobálhatnád pl.
amugy elég vacak válsztás volt ma már 4870x2
inkább 4890 let voln akor pl...
Alaplapon két pci-e x16 van de egyik x8 ban üzemel
biztos x16 ba teted vga t?
minden driver a legújabb furmark is. a furmarkon nincs oylan beállítási lehetőség h hány gpu t kezeljen. és az ati catalist ben sem tudok róla h lenne. tegnap bevittem egy pc boltbaa kártyát betették furmarkot minden ok voltazt mondta legujjab b drivert tette fel. felhuzom a procit 2,8 ra akkor sem történik változás. szerintem itt a táp lesz a fos.
de a kártyán viszont van 5 led ami hibakódokat jelez ha valami gáz lenne a táp ellátással meg túlmelegedés miatt. egyik sem világít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!