Mi állítódott el a monitoromon/gépemen? Eddig szép nagy betűk voltak, most minden összezsugorodott!?
Már állítgattam a felbontást, a betűméretet (asztal tulajdonságainál), és az istennek se jön vissza az az állapot, ahogy volt.
Két éven keresztül hozzá se nyúltam, minden tökéletes volt, most meg egyszer csak elszállt, és alig látom a betűket, kifolyik a szemem. De tényleg süti a szememet is, pedig korábban egy kicsit se bántotta az se, ha egész nap monitort kellett néznem.
Hol és mi állítódhatott el sztetek?
egyébként 1080-as, 22-es, teljesen jó (elvileg ...)
ja és azóta a tálcán levő betűk is kisebbek lettek, na meg olyan furán látszódnak, mintha árnyéka lenne a betűknek
hát visszavettem én már minden létező felbontásra de mindegyikben csak még torzabb lett :)
tényleg megbolondulok már, és a legdurvább h szó szerint kisüti a szememet, eddig ilyen nem volt egyáltalán
hoppáááááááááá
megint végig mentem az összesen, és a 1440 x 900-asnál visszaállt a régi rend !!!
áááá győzelem !!!!!!!!!
ismét a régi, de hát én ebből semmit se értek, mert a monitor meg elvileg sokkal nagyobbat bír el, tehát káosz van a fejemben , na de sebaj, most legalább jól látom megint, hát ez hihetetlen
na most a felbontás-dolgot még értem, de hogy amiatt miért lettek pl homályosabbak a betűk, elmosódottabbak meg árnyékosak, na ezt továbbra se értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!