Hangkártyával van baj vagy mivel?
Figyelt kérdés
az van hogy tegnap halgattam zenét,pár ora mulva ujra akarok és azt veszem észre csak a bal hangszóromból szól a zene jobb oldaliból meg oltárira halkan de a bassus meg szól,mivel van hozzá egy mélynyomó is nos azt hittem elösször át lett állitva az hogy csak baloldaliból szoljon de nem megnéztem minden jól ment.nos utánna megnéztem minden jól bevan e dugva és igen jól be van de a mlynyomohoz van csatlakoztatva 2 dugo az eggyik a jobb a másik a bal oldali,mikor kihuzom a bal oldalit akkor a jobb oldaliból jön a pici hang és nagyon erős bass de ha a jobb oldalit huzom ki akkor a bal oldali tök normálisan szól. nos nem tudtam ez mitől lehet,beledugtam a telefonomba a jack dugot és elinditottam onnan egy zenét és minden jó volt jobb oldali is normálisan szólt.de a gépbe ahogy visszadugtam már nem. KÉREM VALAKI SEGÍTSEN:S2012. dec. 23. 08:35
1/1 anonim válasza:
megadta magát az erősítőd, nekem is ez volt, csak egy új hangfalcsomag kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!