Gtx 570 vagy hd 7850 jövő képesebb kártya illetve melyik
fog több játéknál gyengülni ahogy majd jönnek ki az
újabbak?
Gyengülni?
Gyengülni nem fog egyik VGA sem(max ha valami meghibásodik rajta), a játékok követelményei nőnek:)
Amúgy szerintem a GTX 570 a jövőképesebb, mert valamennyivel erősebb. Viszont a 7850 az támogatja a Directx 11.1-et.
2012. dec. 22. 11:08
2/16 A kérdező kommentje:
akkor te jó nagy butaságot írtál mert a jövő képes játékok amik a fejlesztőknek az előnyére is jobb lenne az a compute shader terhelésre épülő játékok amiben az új 7xxx gnc archiektura sokkal erősebb már van 1 játék ahol ez ki is jött és ott a gtx 670 is maga mögé utasította a hd 7850 :DD a kepler egyáltalán nem jövő képes ahogy nő a comepute terhelés játékokban úgy fog kevesebbet teljesíteni .
3/16 A kérdező kommentje:
javítok :
már van 1-2 játék ahol ez ki is jött és ott a hd 7850 maga mögé utasította a gtx 670-t is :DD a kepler egyáltalán nem jövő képes ahogy nő a comepute terhelés játékokban úgy fog
4/16 A kérdező kommentje:
van igazság abban, amit írtál kedves kérdező. de ha ennyire vágod és tudod is rá a választ, akkor minek tetted fel a kérdést?:D
2012. dec. 22. 11:24
6/16 A kérdező kommentje:
mert érveket akartam gyűjteni hogy a kepler csak könnyű egyszerűbb terhelés esetén gyorsabb az amd-nél . mindig akadnak fanok akik nem ár/teljesítmény arányt néznek és néha felbosszant ti meg azért páran rendelkeztek szakmai tudással amit ha többen is állítanak hogy az igaz akkor az úgy is van :)
Szép ez a kepler gyilkolásod comute vonalon, de a GTX 570 nem kepler hanem Fermi 2.0 architektúrás, ami ilyen szempontból jobban teljesít mint a kepler(persze a GCN szintjét nem üti meg).
Teljesítmény ügyileg se sorolnám a GTX 570-et a HD 7850 elé, voltak nemrégiben komolyabb gyorsulások újabb driverekkel, első tesztekben is elég közel álltak egymáshoz, új mérések során a HD 7850 lenne előrébb.
Emellett több más is mellette szól pl a fogyasztása is jóval kedvezőbb stb.
2012. dec. 22. 11:38
Nem értem valóban mért gyengülne a kártya, főleg hogy nem is keplerről beszélünk, de ha kijön egy újabb játék, annak a gépigénye nagyobb, nem pedig a kártya gyengül.
2012. dec. 22. 11:49
9/16 A kérdező kommentje:
elnézést valóban fermi a 6xx a kepler elírtam . de az biztos hogy sem a fermi sem a kepler nem fogja compute shader vonalon fel venni a versenyt az amd -vel szemben talán majd a kövi geforce archiekture .
10/16 A kérdező kommentje:
egyértelmű hogy nem a kártya gyengül, max visszább marad teljesítményben de a fejlődést nem lehet megakadályozni így a kép össze rakodik miszerint egyes csúcs közép kategóriás kártyák a geforce részéről pár játékban nyaldossák majd a talajt :)
Kapcsolódó kérdések: