Joey27 kérdése:
Milyen videókártyát érdemes vásárolni 40. 000-50. 000 ezer Ft között?
Figyelt kérdés
GeForce GTX 650 Ti valamint Radeon HD 7850-et néztem ki. Szerintetek?2012. dec. 21. 20:09
1/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még annyi, hogy 2 GB-os kártya felesleges? Mert egy üzletben 3 ezer forinttal drágább a 2 GB-os, mint az 1-es. Ez nem vészes különbség ilyen magas ár mellett. Vélemény?
2012. dec. 22. 09:50
5/8 BM-Striker válasza:
Nagy felbontásnál hasznos lehet.
Ha nincs sok különbség, akkor vedd a 2gb-set.
Néhány játék max grafikán kihasználja(pl. Skyrim)
6/8 anonim válasza:
7850! Nekem is ez van. Tök fölösleges a 2gigásat venni, hacsak nem több monitoron akarsz játszani...
7/8 anonim válasza:
Utolsó: Legközelebb olvasd már el, amit belinkelsz... 30 colos Samsung 305T monitorral full felbontáson még szép hogy kihajtja! Idióta.
8/8 anonim válasza:
"Idióta."
Inkább te vagy az idióta, nálam ETS2 maxon 1280x1024-es felbontás mellett eszik 1.4 giga VRAM-ot, és nem ez az egyetlen játék ami ennyire zabálja.
(Igen, nekem is ilyen kártyám van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!