RAM. Ez most komoly!? (bövv. Lent)
Sziasztok.
Az én PC-m ben 1x8GB Kingston-RAM van.Ugye még simán bővíthetném 4slotbol csak 1-foglalt.De azt halottam egy videóban ,hogy azt ajánlotta a srác ,hogy mindenképpen 2hely ellegyen takarva úgy mond de 1x4 vagy 1x8 vagy 1x16 STB STB..Legyen hanem 2x2,2x4,2x8 STB STB mert ,hogy jobb teljesítményt add (jóval),és ugye akkor vegyek még 4GB-ramot vagy ez hülyeség szerintetek?Azt tudom ,hogy jobb ha
több hely foglalt de én azthittem csak azért mert ha az 1ik elromlik akkor nincs para mert van "még,, és nem áll le a gép működése egyből,csak kevesebbel megy ugye.
Vélemény?:D
Nem én mondom, hanem aki tesztelte 8 oldalon:
Itt sok tesztben nem is mérhető a különbség és a legtöbb esetben is 5% alatt marad a DC előnye...
Itt egy magyar teszt:
"Marketing oldalról nagyon jól hangzik a Dual Channel. A valós életben, az otthoni felhasználó viszont alig veszi hasznát, ettől még persze jó ha van. A korábban megtippelt 10% nagyjából bejött, de csak videó konvertáláskor. Mint látható, a játékok aligha profitálnak a nagyobb sávszélességből".
Ennyit a Dual channel-ről...
Fehersrac: Felesleges 49%-al vitatkozni, ha százan írnánk, hogy csak alig érződik, akkor százunkat hülyézne le. :)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!