Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem emeli a videókártya a...

Kalosavo kérdése:

Nem emeli a videókártya a fordulat számot és tul melegedik asus GTX 550TI mit lehet csinálni? 77foknál is 42% os néma halk és kikapcsolja a gépet .

Figyelt kérdés
feltettem valami asus programot így manuálisan tudom szabályozni hogy hány foknál mennyire menjen de EZ GYÁRI HIBÁS AKKOR??

2012. dec. 21. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:
77 foknál még nem fogja kikapcsolni.Legalábbis nem kéne neki.Elvileg 100 fok körül kapcsolna le.Milyen a tápod?
2012. dec. 21. 11:33
 2/2 A kérdező kommentje:
tápom XDL 450 W de amióta szoftveresen 62foknál tartom órákig nyuzom sem kapcsol ki én ezért gondoltam a melegedésre :) egyébként vennék egy fsp 400 asat vagy valami de nem tudom h a táp e a baja mert most vettem azt is :) de van egy ős régi enermax ega ve 365p tápom 350W os ezt akartam ugye leváltani :)
2012. dec. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!