Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb merevlemez...

Melyik a jobb merevlemez márka? Seagate, vagy Western Digital?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 08:05
1 2
 11/12 AttilaManus válasza:
100%

Seagate sztem jobb azért ne feledkezünk meg a régi időkről is mikor a fireball a WD hez képest sokkal jobb volt.

+ nekem van egy 80gb-s seagate barrakuda vinyom ami tovább bírta mint a 500Gb-s WD vinyom.

Én Seagate-t ajánlom.

Meg ha rám hallgatsz Inkább veszel több kisebb kapacitású vinyot mint egy darab nagyobb kapacitásút :)

2013. jan. 1. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:

De ha elég elszánt vagy, és nagyok az adataid, akkor RAID-0 kettő azonos hdd-ből :-) dupla terület, dupla sebesség.

Ha még hibatűrés is, akkor az már húzósabb...mondjuk RAID-5 kötet 4 darab 1 terásból (nekem ez van most) akkor az 3 tera terület és tripla sebesség (egy lemezhez képest) ja, azért csak 3-as szorzó, mert egy TB helyet elvisz a hibajavító paritás infó.

2013. febr. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!