Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Cooler Masdter Elite K-350...

Cooler Masdter Elite K-350 gépházamnak mért nem tudom leszedni a másik odalát?

Figyelt kérdés
Remélem mindenkinek leesett mit takar a másik oldal, ha nem, akkor az az oldal, ami ha szembeállsz vele a baloldali. Elvileg azt alaplap nem az oldalhoz van rögzítve, hanem egy előtte álló kerethez, én mégse tudom levenni, mintha fogná valami, erőltetni meg nem akarom. Igazából nem én szereltem össze, és még soha nem szereltem gépet, de tudtommal e kéne jönnie. Processzor hűtőt szeretnék másikat beszerelni és nem szeretném az egész alaplapot kiszedni feleslegesen. Tehát a kérdés, hogy mért nem tudom leszedni, vagy mit kéne babrálnom, hogy le tudjam szedni?
2012. dec. 20. 20:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha szembe áll vele valaki, akkor a *jobb oldal :D
2012. dec. 20. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

határozott mozdulattal csaoj rá/húzd/told és lefog az jönni

de ha proci hűtőt akarsz cserélni minik akarod leszedni azt az oldalt?:D a procihűtűn csavar vagy patent van amit úgy tudsz leszedni/ felrakni, hogy kiszednéd az alaplapot, ha inteles a procid youtube-on keress videót h kell leszedni és felrakni mert ha eltöröd szívás van

2012. dec. 21. 00:03
 3/4 A kérdező kommentje:
AMD van és tudtommal a kereten van egy kis rés, ahol be tudom szerelni azt a cuccost hátulra, amit kell.
2012. dec. 21. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
ilyesmihez nem kell levenni azt azoldalt, a keret csak a ventit rögzíti
2012. dec. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!