Ti milyen gépet raknátok össze 150000-ből? (:
vastagon elég a 400w
És én az AMD-s konfigot venném, játékra a 7870 ezerszer jobb. Bár munkánál kijöhet az intel ereje, de felteszem nem ipari mennyiségben renderelsz és a munkád se függ tőle, Szerintem az FX bőven jó.
Nem vágom ezeket a tápos dolgokat.. de akkor elvileg egy 400W-os táp, elbírná az egész rendszert vígan, úgy hogy sose fog leállni a gép vagy bármi baja legyen?
Intel Core i5-3350P processzor
Cooler Master Hyper TX3 EVO RR-TX3E-22PK-R1 processzor hũtő
Asrock B75 Pro3 alaplap
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Sapphire 7770 1GB DDR5 Vapor-X GHz Edition 11201-05-20G videokártya
N Case Sharp számítógép ház
FSP Raider 650W tápegység
Egy ilyen konfigra, akkor nem kell a 650W-os táp, hanem elég egy 500W-os is? vagy 400? :o valaki eltudná mondani, hogy miért is pontosan? vagy hogy mit kell ilyenkor figyelembe venni? Egy olyan lehetőleg légyszi, aki teljesen érti a dolgot.
utolsó:
a te konfigodba egy hexa 500 tökéletesen elég. A prici meg a vga az ami lényegesebben fogyaszt, a 7770 nem egy áramzabáló, a procit meg amit kinéztél az se. Az enyémbe most rendeltem egy raider 550-et de csak azért mert jó árban van, ne azért mert kell az 550 watt, pedig az enyém még erősebb is és tuningolok rendesen. 2500k-m sokat megy 4ghz-en vagy fölötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!