Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a dvd íróm?

Miért csinálja ezt a dvd íróm?

Figyelt kérdés
Lg dvd íróm megírja a dvd-ket, de azokat utána nem tudja beolvasni, sem ő, sem másik gép. Többféle dvd-vel kipróbáltam, néha egyet-egyet sikerül normálisan megírnia, de a legtöbbet elrontja mindegyik márkából. Ezzel mit lehet kezdeni?
2009. aug. 23. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Nos igen ennek csak az a baja hogy LG a dvd iró!

Magyarul szar mar bocsanat de azert nem olvassa!

Nem 1 lg vel talalkoztam ugyanezzel a hibaval!

Vegyel plextort az a leg...

2009. aug. 23. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
A Pioneer DVD író is megbízható :D
2009. aug. 25. 20:19
 3/10 anonim válasza:

Nekem már 6 éve LG-m van, párszor cserélve lett a fejlesztések miatt (DVD-olvasó -> DVD-író -> BluRay olvasó).

Firmware-t frissítettem, ha elavult. Minden ez, csak szar nem.

2009. aug. 25. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is lg van 4 éve semmi baja (light scribe is irva van dögivel vele). Csak a gagyibugyi dvd lemezeket nem szereti...
2009. aug. 25. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Asus se rossz.
2009. aug. 26. 00:48
 6/10 anonim válasza:
Telepítsd a nero-ot!! Nekem lg van és egyáltalán nem rossz!!!!!! Én inkább a lg telefonokat mondanám rossznak eléggé hamar tönkremennek (már amelyik).
2009. aug. 26. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Szezont a fazonnal. CD-DVD író márkája az LG vagy más (pl. ASUS). Az íróprogi a Nero.
2009. aug. 26. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is LG van, már 4 éve pörög, nicns vele semmi gondom, legfrissebb firmware van rajta... eddig cska néha cseszett el lemezt, de azok általában gagyi fajták is voltak...

Mostanában már csak Verbatimot használok és nincs vele gondom...

De a tiéd lehet, h már elfáradt... le kellene cserélni, nem nagy tétel... 4-5e FT egy OEM író...

2009. aug. 26. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Azért az sem mindegy, milyen sebességgel íratod. Amit felkínál, azt az /elméletileg üres/ lemezről olvassa ki, de ez messze nem biztos, hogy megegyezik a fizikailag is használható valósággal. Gyengébb /olcsóbb/ lemezeknél borítékolható a kudarc. Próbáltál lassabban iratni, mondjuk csak 4*-est?

Üdv: StMiklos

2009. aug. 26. 17:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbáltam lassabban is írni, többféle lemezzel ki is próbáltam, de sajnos a legtöbbször ez a hiba jelentkezik. Hát lehet, hogy csere lesz belőle sajnos.
2009. aug. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!