Szerintetek megéri lecserélni a videokártyámat?
Kb. egyforma. De DX11 támogatás, nekem integrálva a prociba volt 6450D de az Skyrim 1920x1080 alap beállításokon, vagy Silent Hunter 4 Max grafon visz, Call of Duty 8, FullHD ultra bealitasokon (AA nelkul).. stb
Az az érzésem hogy 6550D laptopban van csak, de ha nem akor is csak ugy tudod megveni ha FM1 alplpod van
ami azt jelentené hogy most is fm1 procid van
szóval akár pont 6550D s ha van ilyen asztaliba
vagy lehet hogy jobb pl.
...
szóval jó lene jópár konkrétum
.
amugy a lényeg szerintem hogy még gyüjtöges és használt piacot se vesd meg szerintem ha jó áron jót akarasz
a hirdetésben ez állt: Eladó asztaligép A8 3850 2.9ghz 4mb Cache (8 magos proci), 8Gb ddr3 ram ,Radeon 6550D videókártya,
Az én processzorom pedig AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+
4 GB Ram
viszont alaplapot nem tudom, hogyan kell megnézni
Az A8 proci az egy 4 magos APU egység integrált 400 stream processzoros GPU-val! Lehet mellé tenni max egy HD6670 kártyát úgy, hogy Crossfire módban együttműködjön a CPU-ban lévővel, de persze lehet erősebb kártyát is venni, de akkor az IGP nem dolgozik össze vele.
"a proci meg csak 4mb caches nekem ez az 12mb-osomhoz képest jóval kevesebb"
Mert a cache méret nagyon sokat elárul ám a teljesítményről...hát peeerszeeee! Aki nem ért a dolgokhoz az minek válaszolgat ilyen témában? Menjen át a főzés topikba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!