Mikor laptopon gépelek, mért van mindig, hogy elugrik a kurzor, és a már begépelt szöveg közepén folytatja az írást? És hogy lehetne ezt meggátolni?
Köszi!
(Kétlem, hogy hozzáérnék a touchpadhez.)
Ugyanez a gondom párhónapja! Én eddig a touch pad sz*r szoftverére gondoltam, beállítgattam és mégis ezt csinálja.
Lehet a firefoxban már keyloggert is telepítettek :D
NEm tudom amúgy, de nekem is ez a gondom, idegesítő!!!
Megint én. Rákerestem erre: "cursor jumps while typing windows 7"
Ez úgy tűnik általános probléma, keresem a megfejtést addig is.
Nem lehet h az egeretek a rossz?
PAromnak volt egy eleg bena egere, ami neha gondolt egyet es gorgott egyet magatol, elb@szva ezzel mindent.
Amugy pl gepeleshez ki is lehet kapcsolni a touchpadet szinte minden gepen, altalaban Funkciogomb + F10.
A tapipad miatt van, nekem is csinálja. A megoldás, hogy kikapcsolod, ha egérrel gépezel.
G.
irtam a 4es valaszban, h altalaban hogy kell kikapcsolni a tapipadot. Specifikacionkent es markankent ez valtozhat, keress ra a sajat tipusoddal egy user manual-ra, benne lesz.
Egeret ha usb-set probaltal radugni, akkor az elvileg plugnplay, tehat automatikusan mennie kellett volna, mint egy pendrivenak. Ha nem, akkor ott mas gond is lehet.
Jaj, kösz, akkor a 4-es válasz kimaradt. :D
Toshiba laptopom van, és az egér USB-s volt, de valószínűleg az volt a hibás, mert egy régi vacak volt, csak anyám hozzávágta, hogy tessék, próbáld meg ezzel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!