Milyen INTEL procinak felel meg? AMD Dual-Core, A4-4300M 2,5 GHz
Bocs kérdezem máshogy mert bár rákerestem arra amit írtál de mivel nem értek hozzá íghy sokat nem mondott.
Intel Core i3-2350 <---- Ha mondjuk ez a 100% akkor a fenti AMD proci hány % ?
70-80? KÖszi
HP Pavilion G7-2250SH notebook
Vettem egy ilyen laptopot és azért kérdezősködöm mert kíváncsi vagyok mennyire döntöttem jól. Egyelőre nagyon tetszik, úgy érzem jó az ár/érték aránya, de érdekel egy hozzáértő véleménye is. Pókerezésre, kis filmnézésre kellett. Szóval a 750g vinyó és a 17 colos monitor plusz a 4 giga ram miatt döntöttem e mellett.
Esetleg még tudsz segíteni ha erre jársz?
Kerestem hány megás a videókártyám, de sehol nem találom.
Még [link] sem írja ki, csak a nevét.
120 körüli árat látok a neten, annyiért nem tűnik rossznak. 4 giga ram elég neki, hogy a videokártya is abból egyen. Azért lát csak 3,5-öt sztem, mert 32 bites oprendszer vaan rajta.
Hűtése, anyagminőség nem tudom, milyen. Egy gyenge hűtés sokat rombolhat az összképen. Egy gyengébb tapipaddal vagy billel én elvagyok, de ez szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!