Melyik választás lenne jobb? (a többi lent)
Vehetsz FM2-es lapot, mivel belemegy Egy Athon II x4 750k is, ami az lejobb ár-étrék arányú cpu játékra 20000 alatt.
Tehát Egy A75-ös FM2-es lap, és egy Athlon II 750k(kb 35000), már elég jó játékra.
A 440-et pedig egy 7770-re vagy egy 7750-re ére meg lecserélni.
Barátomnak egy ilyen kártyája van és meglepően gyors, ráadásul jó áron van: [link]
Játékra inkább AM3+ -ban gondolkodnék vagy 1155. Most milyen cpu-d és alaplapod van?
Nehogy megvedd ezt amit ajánlottak! DDR3as ami nagyon elavult és gyengének számit már.
Tessék: [link]
Egy asrock AM2-NF6G-VSTA lapom van amibe egy amd sempron 3200+ van ami 2,5Ghz en ketyeg 2 db 1 gigás ddr2 es rammal nah meg a gt440 mindenképp lapot szeretnék váltani +meghajtókat is sataára korszerűsíteni csak kicsit szűkös a keretem azért gondoltam hogy eladom a vidi karit és akkor belepótolok az árából a lapba meg a prociba. Az AM3 as verzióba ezt a párost választottam :
Lap: [link]
Proci : [link]
Úgytudom ezzel a lappal simán tudom oldani a 4. magot +frissíteni tudom hogy később kezelje a "bulldozert". Szerintetek ez nekem elég lenne egy kezdő gamer géphez?
Az a lap mem kezel FX-et.
ez igen:
azonkívül, ebben a legújabb chipset van natív USB3 támogatással.
A 4.mag nem mindig feloldható, ez nagyon egyedfüggő.
Ha 4 magosat akarsz, akkor inkább eleve olyat vegyél, így biztos nem ér csalódás.
AM3+ -ból most a FX-6300 a legjobb vétel. Az X3 eladásán lehet hogy bukni fogsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!