Tönkrement a billentyűzet, orvosolható?
Az egyik gomb rajta, amit elég sűrűn veszek igénybe, játék közben, vagy munka közben, egyik pillanatról a másikra felmondta a szolgálatot. Elég erősen kell megnyomnom, hogy folyamatosan írja a karaktereket (egyszeri megnyomással nincs baj, pl. egy -> www <-.valami.hu dolgot simán bepötyögök, de ha folyamatosan kell nyomva tartanom, néhány betű kiírása után megáll az írás, stb).
Valószínűleg a billentyű nyomógom alatti gumi cuccos ment tönkre, vagy gyengült meg. Teljesen más, mikor egy másik gombot nyomok le, nehezebb lenyomni, stb.
Bármi esély rá, hogy ez helyrehozható? Nem akarok több ezerért új klavit venni megint, egy rohadt gomb miatt. A 990 forintos billek meg teljesen felejtősek, ott 2 hét alatt megy tönkre nem is tudom, hány gomb.
Ötlet? :(
Persze megértem, csak most egy gomb miatt még az az 1.000 forint is szerintem sok, tényleg semmi baja nincs csak pont ez a gomb, amit nagyon sűrűn használok.
Valószínűleg nekiállok majd ragasztgatni. Nem lehetetlenség, az egerem mikrokapcsolóját is kicseréltem már. :)
KÖszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!